perjantai 10. heinäkuuta 2015

vapaiden viettoa luontopolulla

Viime viikko oli vielä todella lämmintä ja siitä alkoi sitten vesikelit, sopivasti kun palasin töihin. Nyt on pari päivää säät melko hyvin sallinut ja päästiin luontopoluille.
Ensin testattiin jo puolisolle ennelta tuttua reittiä Raisiossa. Se kiertää Ruskolle ja siitä lähtisi vielä eteenpäin. Se tuntui liian pitkältä ja lähdettiin jostain kohtia sitten takasin päin, tosin eri reittiä. Huh, meinasi paniikki iskeä kun polut muuttuivat huonommiksi ja oltiin keskellä mettää. Liikenteen ääniä seuraamalla löyty kuitenkin takaisin autolle. Huh.
Tässä kuva koostetta tuolta eilisen reililtä, joka oli nimeltään kullaanpolku.

 kuvassa erittäin likainen koira, joka ei epäröi kahlata jokaisessa suossa, jonka löytää. Ja löydettiin sattumoisin pikku mätäs mustikkaa. Ekat tuoreet, suoraan pensaasta, tänä vuonna. Nami.




Eilen jo innostuneina päätettiin etsiä joku uus kiva luontopolku tälle päivälle. No päädyttiin sitten Ruskolle. Nää kaikki on oikeestaan sellasia mihin pitää ensin mennä autolla. Tässä lähellä on yksi, mutta se on jo niin koluttu, sielä kyllä usein tulee piipahdettua ihan arkenakin.
Tää lenkki oli nimeltään Kangenmiekan kierros. Siitä kuvakooste tässä.
Ton reitin varrella on tuo kota ja ihan grillaus mahdollisuuskin. Puuceekin samassa paikkaa. Meillä ei grillattavia ollut, mutta leipää, mehua, vettä, kahvia, teetä, pullaa ja vesimeloonia. Se riitti jaksamaan loppuun saakka. Toi kota oli kyllä melko loppu vaiheessa sitä lenkkiä, tosta ei sitten enää autolle ollut kuin 2,5km. Se meni hölkkäillessä kun alkoi ripsottaa vettä niskaan. Suht kuivina selvittiin kuitenkin kotiinkin. Tässä vielä jotain otoksia tuolta reissulta.



 Mun pitää kysyä, mikä tää hökkeli on keskellä metsää? Mä veikkasin käymälää, mutta tajusin et se se tuskin on ko oikea puucee löyty noin 100m päästä.



Saas nähä mitä seuraavaksi keksitään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti