keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Helsingin tuliaiset

Eilinen päivä vieähtikin Porissa. Oltiin moikkaamassa kaveria ja poikettiin yyterissä. Aika hiljasta oli ja rauhassa sai kuljeskella, kun ilma ei ollut mikään maailman paras. Paljain jaloin hiekalla vaellettiin ja se oli kyllä cool. Harmitti kovin kun ei tullut kameraa otettua mukaan. Siellä sannalla oli pieniä linnun jalan jälkiä ja niistä ois saanut aika kivan otoksen.


Mutta tässä niitä lupaamiani ostoksia Helsingistä. Käytiin siis Lush:issa ostamassa vähän kissavahdille tuliaisia ja vaivan palkkaa, samalla saattoi tarttua itsellekin parit jutut mukaan.
Ollaan jo aiemmin ostettu, tai siis lähinnä toi puoliso on niitä kotiin tilannut. En oo juurikaan niistä sen suuremmin innostunut. Olihan se tietysti hienoa, että ne ois mahdollisimman luonnonmukaisia ja ei testattu eläimillä. Mutta viime tilaukseen otin itsekin osaa. Päätin hankkiä yhden tuotteen, arvoin siinä kahden välillä, joko kasvovoide taikka mielenkiintoinen shampoopala. Päädyin yhteen shampoopaloista ja se on aivan loisto tuote ! Ainut, että märkänä se on hankala säilyttää. Olekin tyhjentänyt sille yhden tyhjentyneistä rasvapurkeistani.
Nyt tällä kertaa löysin ihanan tuoksuisen uuden shampoopalan ja se lähti mukaani. Puolisoni osti taasen Lushin ripsaria, kun sillä tuppaa kutiamaan silmät noista normi ripsareista.
Kissa vahtimme sai suihkugeelin ja shampoon, toi on siis sellasta ihan nestemäistä.
Ainiin ja vinkkinä keksin näin kissaperheessä hyvän niksin. Toi uusi shampoo pala olikin sitten kotona aika voimakkaan tuoksuista. Oon nykyään aika tuoksu herkkä, vaikka siis ihan hajuvesiä käyttelenkin, ja pelkäsin että se alkaa nyppiä. Sitten keksin, pidän shampoota suihkujen välillä ilmanraikastimena kissan hiekkalaatikon läheisyydessä, ei muuten haise pisut !




Tossa kuvaa jo aiemmin meiltä löytyvistä jutuista. Toi saippua pala on jo hyvin käytetty, kuten kuvasta näkyy :)


Sitten mä ihan sattumoisin törmäsin iberon liikkeeseen ja menin rohkeesti kysymään noita kierreponnareita. Mulla on jo ennestään niitä muutamia, mutta ne oli niin surkea laatusia, että niitä pitää pitää kahtaa samanaikaisesti päällekäin, eikä siltikään pysy tukka kasassa. Löytykin mielettömällä alella noi ja siksi päädyin ottamaan kaksi pakettia. -50% jeee.

Ainakin toistaiseksi toiminut hyvin.

Priden puistojuhlasta tarttui mukaan tollanen t-paita. Ei mulle :)
Se oli joku amnestyn kannatuspaita tms..


Siellä samalla amnesty kampanjoi sen translain puolesta. Olen jo allekirjoittanut vetoomuksen asian puolesta, mutta nyt oli erilainen kannanotto. Valittiin sellanen iso kyltti jossa oli jotain aiheeseen liittyviä tekstejä ja mentiin valokuvaan sen kanssa. Ne meinaa lähettää ne kuvat Sipilälle.





Noi rannekkeet tarttui mukaan puistojuhkasta myöskin. Toinen JHL:n ja toinen amnestyn.

Pidin noita kyllä sen lopun priden ajan. Puolisoni huolestui kun meillä ei ole sateenkaarilippua. Itse en moista kaipaisi, mutta pitihän sellaset sitten tilata. Siis suomessa hinnat noilla lipuilla oli n. 17e kalleimmillaan ja ebay.com:issa hinta kaikki 2e ja sentit päälle. Plus ilmainen kotiinkuljetus.
Jänskätään millaset tulee tai tuleeko ollenkaan.

Pian lomakin jo alkaa olla lopuillaan. Mullahan loman piti jo loppua, mutta vapaa päiviä sateli kuin tilauksesta tähän viikkoon rutkasti. Tässä loppu viikosta pitäs vielä mattopyykille päästä, saleilla ja sitten vähän ikävempiä juttujakin hoitaa alta poies. No, ehkä tää lomailu tältä erää alkaa riittää ja toivotaan, että töihin paluu maistuu ihan kivalle :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti