keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

buzzadorina: veet spawax ja muita karvanpoisto tarinoita

Pääsin buzzadorina testaamaan uutta veetin spawaxia. Aiemmin olen käyttänyt vahaa ajoittain aktiivisestikin. Kaapistä lähinnä aina löytyy veetin kuumavahaa ja tarvittavat vermeet vahaukseen.
Olen melko laiska kaivamaan nuo vermeet esiin ja lähinnä hoitelen karvan poiston höylällä. Ja olen aina kaivannut apukädet tuohon puuhaan muutoinkin, en kykene vieläkään itse repäisemään liuskoja irti :)
Se yksin tuherrus menee siihen, että lasken toistuvasti kolmeen, enkä kolmannella siis uskalla ja laskut lähtee alusta. Toivotonta.

Olin valtavan kiinnostunut kun luin kamppanjasta ja ilmottauduin mukaan. Vaatii kyllä paljon jos jokin pystyisi syrjäyttämään tuon vanhan ja hyväksi todetun veetin kuumavahan.
Tuote saapui nopeasti postiin ja aika pian pääsin testaamaan tuotetta.
Mukaan pakettiin tuohon aloituspakkaukseen, jonka sain, tulee itse "kuumennusastia", vahakiekkoja 6kpl ja levityslasta. Järkytyin aluksi kuinka paketissa annettiin ymmärtää, että nuo kiekot jotka aloituspakkauksessa tulee mukaan, ei riittäisi lähes mihinkään. Kuitenkin sain yhdellä kiekolla koitettua vaikka ja mihin.
En tullut kuvanneeksi itse karvan poistoa, en tiedä miten siitä saisi jonkun edustavan otoksen :)

Tuossa kuvassa näkyy kun laite on päällä, alapohjassa palaa punainen valo.
Aika nopeasti nuo kiekot mielestäni suli astiassa ja kieltämättä oli helpompaa kuin vahapurkin lämmittäminen mikrossa. Mikron kanssa saa aina olla tarkkana, ettei lämmitä liikaa, se jäähdyttely kun aina kestää oman aikansa.
Kerran pakkasella tungin ikkunan väliin jäähtymään, toimii!

Tässä uudessa tuotteessa ei siis tarvita lainkaan niitä liuskoja jonka kanssa vaha repäistää pois. Tässä vaha kovettuu todella nopeaa iholle ja repäisy kohdasta tulisi saada mahdollisimman paksu, jotta tarttuminen vahaan olisi helppoa.
Jossen nyt ihan kuvittele, niin ehkä tämä versio saattoi olla jonkin verran kivuttomampaa, mutta en nyt menisi sanomaan varmaksi. Ainakin se vaha repesi helpolla, eikä lähtenyt yhdellä vedolla irti, josta miinusta. Voihan myös olla, että tekniikka ja tekijä vaikutti asiaan.
Tässä tuoksu oli ihan mukava, itse kyllä suosin nykyään tuoksuttomia tuotteita. Sanotaan, ettei se ollu kovinkaan häiritsevä.
Harmittaa kun toi veetin alkuperäinen kuumavaha on lopetettu ja korvattu tollasella tooodella voimakkaan tuoksuisella versiolla. Tai sitten en ole vain löytänyt mistään sitä vanhempaa versiota.
                                       Tässä kuva mun noista aiemmista vahaus vermeistä.



Mun kaapistani löytyy myös nykyään tälläinen->
Aiemmin mulla oli philipsin sellanen joka käy ajoon myös suihkussa. Sen lisäksi, että se oli epilaattori, se oli myös sheiveri ja siksi aika kätevä. Oli muistaakseni aika kallis ja palvelikin aika monta vuotta, kunnes ei enää latautunut.

Ostin sitten tuon aika perus epilaattorin jostain alennuksella. Musta ne on silti ihan sika kalliita. En oikein tajua mikä niissä niin maksaa. Enkä myöskään tajua, miksen voinut jättää asiaa sikseen, sen toisen rikottua, vaan mun oli pakko ostaa uus masina joka vaan seisoo kaapissa. Mä en nimittäin juurikaan tuotakaan käyttele. Se sattuu niin pirusti. Tai nipistelee. Kauheeta :)


Mutta tähän mä turvaudun lähes päivittäin. Gilletten Venus. Multa löytyy näitä kahdessa värissäkin ihan, mutta tää pinkki on mun lemppari. Vaihtopäät on aika arvokkaita, mutta ne kestää käytössä aika pitkään hyvänä ja ajo on ihan toista luokkaa kuin niillä kertakäyttöterillä.



Tän jutun piti suurimmaksi osaksi koskettaa tuota mun buzzaustani, mutta päätin, että samaan syssyyn voin esitellä aiheen kokonaisvaltaisemmin. Muuten kun en aiheesta olisi ehk kirjoittanut.
En usko.


Loppuun ehkä jotain yhteenvetoa tuosta buzzaamastani tuotteesta. Otetaan vaikka ihan plus miinus periaatteella.


Plussat:
+ Tyylikäs. Voi pitää huoletta esillä kylppärissä.
+ Tunnelmallinen. Tulee ehkä sellanen spa-mainen tunnelma.
+Melko mieto tuoksu
+Nopea sulatus ja lämmönylläpito
+Vaha kuivuu nopeasti iholle


Miinukset:
- Kallista puuhaa. Aloituspakkauksen suostushinta on n. 50e  ja lisäkiekkojen hinta kuudelle kappaleelle on n. 20e paikkeilla.
- Suuri säilyttää, tilaa vievä. (tälläiselle joka yrittää vähentää turhaa rojua nurkista, sitä kun löytyy jo ihan tarpeeksi omastakin takaa)
- Vaha repeää helpolla, joten pois veto vaatii taitoa.
- Vahan rippeitä on hyvin hankala irroittaa iholta. Tuo veetin toinen kuumavaha on vesiliukoista ja lähtee lämpimällä vedellä viruttamalla (myös vetokaistaleista, joten pystyy käyttämään useasti)


Niin, että mulla ois nyt pian ylimääräisenä tollanen pönttö, jollekin jonkun ihanaan koti-spa:han. Meiltä ei sellasta, niin hienoa, taida löytyä :D


#veetspawax #spawaxbuzzaus #veet #buzzador



Ja jos joku tahtoisi liittyä samalla innostuttuaan Buzzadoriksi, niin ei muuta kuin osoitteeseen buzzador.fi tai com kumpikin pelittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti