maanantai 6. heinäkuuta 2015

siis mitä? minäkö voittanut muka jotain!

Vastailen usein erilaisiin kyselyihin ja kuulunkin netissä kaikenlaisiin kyselyrinkeihin ( en tiedä miksi niitä nyt kutsutaan). Kaine jonkin sortin paneeleita on. Innostuin aikanaan kyselyistä kun mulle soitettiin varmaan kymmenen vuotta sitten kotiin ja kysyttiin ottaisinko vastaan postitse jonkinlaisen kyselyn. Tottakai suostuin. Se oli maailman kivoin ikinä, se oli lähes 100 sivuinen kysely jostain ostos tottumuksista. Enää nuo firmat ei enää suosi postitse lähetettäviä kyselyitä, kun netti on niin helppo ja ilmaistakin lisäksi. Harmi, niissä oli oma taikansa. Hullua vai mitä :D

No nyt viimeisin kysely taisi olla tämä fb:n kautta ollut roosa nauha-säätiön teettämä. Kyseessä oli muistaakseni jonkun opinnäytetyöhön liittyvän materiaalin hankinta. Sain sitten viestiä viime viikolla, että minut on arvottu kaikkien vastanneiden joukosta. Odottelin innoissani, mikä mahtaa olla palkinto, koska sitä ei oltu suoranaisesti mainittu. Ainoastaan ilmoitettu, että kyseessä on tuotepalkintoja tietyn summan arvosta. Olen kyllä innoissani ja onneissani tästä palkinnosta :) Ensimmäsestäni!  ( Taino ei, laivalla varmaan 20 vuotta sitten voitin piirrustuskilpailusta pehmolelun)



 En ole vielä koittanut noita tuotteita. Toi kasvovesi meillä on ja sitä nyt oon ennestäänkin käytellyt. Avainnauha lähtee ehdottomasti mulle töihin mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti